Dit wil je als interieurarchitect over Q-interior weten!

We krijgen regelmatig vragen van interieurarchitecten en we hebben de belangrijkste op een rijtje gezet. Mis je een vraag? Neem dan gewoon contact op.

Wat doen jullie, en voor wie werken jullie het meest?

Als interieurarchitect wil je het gevoel van jouw klanten tot leven brengen in hun toekomstige droomhuis. Je zoekt naar een betrouwbare interieurbouwer die jouw ontwerpen met vakmanschap en precisie kan realiseren met interieur op maat. En dat is wat wij doen voor onze klanten. Meestal werken we samen met een interieurarchitect. Daarnaast werken we ook voor particulieren en Aannemers.

Hoe gaat de samenwerking met interieurarchitecten qua communicatie en overdracht naar de klant?

In de meeste gevallen ontvangen wij het interieurontwerp per mail. Aan de hand daarvan maken wij een eerste berekening. Soms is het ontwerp nog niet helemaal definitief, dan maken we een richtprijs. Als dat in lijn met de verwachtingen is, kunnen we het plan in detail uitwerken. Hoe vaker we samenwerken, hoe sneller dit proces verloopt. Meestal gaat alle communicatie via de interieurarchitect, ook een afspraak met de klant op locatie. Maar dit hoeft uiteraard niet. Per project stemmen we af wat de wensen over en weer zijn.

Wat voor soort projecten doen jullie?

We zijn gespecialiseerd in exclusieve maatwerkprojecten, maar maken ook losse meubels of keukens. In principe is alles mogelijk. Daarom is het altijd goed om even contact op te nemen, zodat we kunnen kijken of het in de planning past.

Waar leveren jullie interieur op maat?

Onze werkplaats is gevestigd in Groenekan (vlakbij Utrecht) Daar worden alle meubels geproduceerd. Inmeten en montage van de meubels doen we in heel Nederland. Ook hebben we ervaring met projecten in het buitenland, maar onze focus houden op Nederland.

Wil je meer zien van mijn projecten? Download dan hier de brochure.