BG

Q-Interior voor de (interieur)architect

De vakmannen van Q-Interior zijn specialisten. De ontwerpen, de juiste materialen vertalen we op locatie naar de praktijk. Graag zijn we daarbij het verlengstuk van de interieurarchitect of ontwerper in de bouw. Want het ontwerp precies realiseren zoals bedoelt is een vak.

Q-Interior is een ervaren specialist, die graag samenwerkt met (interieur)architecten. De praktijk en bijbehorende realisaties spreken wat ons betreft boekdelen. 

Bottom

De mooiste interieurontwerpen vertalen we graag naar de praktijk. De verwerking van de gekozen materialen bevestigt de keuze en het ontwerp. Q-Interior vervaardigt die interieurontwerpen in de praktijk.

Particulier Opdrachtgever Q-Interior

We waarderen de persoonlijke aanpak. Samen bespreken we het interieurontwerp. Ons advies op het gebied van materiaalgebruik en de verwerking ervan wordt veelal gewaardeerd.

Uw ontwerp zetten we graag om naar een concreet plan. Dat komt tot uiting in een plan van aanpak, een materiaallijst en een concrete planning.

We leren de mensen graag kennen. En de betreffende locatie natuurlijk. Daarom maken we graag een afspraak op locatie. Zodat we praktisch kunnen inmeten. De juiste gelegenheid om meteen met de gebruikers kennis te maken. Want vertrouwen is de basis voor kwaliteit.

We gaan aan de slag! Met de mooiste materialen, de beste gereedschappen en een schat aan ervaring zetten we het ontwerp om in praktijk. De voorbereiding in onze werkplaats; de praktijk op locatie.

Een woord van onze vakmannen

Hoge standaard, de mooiste materialen en maatwerk. Dat maakt de keukens van Q-Interior bijzonder. De klantervaring tijdens de realisatie vormt onze passie.

Alle maatwerkinterieurs zijn uniek. Ontwerp, materiaalkeuze, planning en verfijnde afwerking bepalen het eindresultaat. Vakmanschap pur sang.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kunnen wij u helpen bij uw interieurproject?

Neem contact op met
Lean Simons.

T 06 31 68 40 21
Zullen we kennismaken?

Graag bouwen wij met de beste materialen aan het interieur van uw dromen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Informatie aanvragen