BG

Interieurwerk

We zijn echte interieurbouwers. Bouwers van maatwerk dat op veel plaatsen terug is te vinden. Dat kan in een zakelijke omgeving zijn met een variatie in elementen, zoals balies en vitrines. Ook in woningen kan het nodige interieur terugkomen. Van een stijlvolle wandbetimmering tot mooie wandmeubels en losse elementen. 

Q-Interior staat voor Quality Interior. Vakmanschap, stijl en ontwerp smelten samen in uw interieur. Deelt u met ons uw ideeën? Wij gaan er graag mee aan de slag. 

Bottom

Een maatwerk interieur is een intensieve samenwerking tussen ontwerper en bouwer. Voordat we starten vinden we het dan ook van belang om persoonlijk kennis te maken. Wat zijn uw wensen? En matchen deze met ons vakmanschap? We bespreken uw ideeën en wensen op basis van het ontwerp wat al uitgewerkt is, of denken mee in het maken van een mooi plan. Q-Interior realiseert graag maatwerk interieurs die bij u passen. Functioneel, praktisch en stijlvol. Precies zoals u het bedoelt.

Voordat we aan de slag gaan met het maken van uw maatwerk interieur zorgen we voor een heldere prijsopgave. Zo’n kostenplaatje hoort er nu eenmaal bij. Vanuit het gemaakte ontwerp ontvangt u van ons een concrete offerte, waarin we een opsomming maken van alle elementen die het project bevat. Van het meubelbeslag tot de montage van het geheel. Zo ontstaat er al snel een lijst van prijzen. Transparant, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Of anders gezegd: kwaliteit op papier en in de praktijk. Kwaliteit met een Q.

Is de offerte akkoord en het plan helder? Dan is het tijd om nieuwe stappen te maken. We nemen het ontwerp graag nog even door om de laatste puntjes op de i te zetten en stemmen de planning af. Ondertussen bereiden we de productie voor en bestellen de benodigde materialen. Daarnaast maken we tijd vrij om de keuken nauwkeurig in te meten. Want een maatwerk interieur vraagt om nauwkeurigheid tot op de millimeter.

Van een plan op papier naar de praktijk. Met gevoel voor verfijnde techniek gaan we zagen, schaven en schuren. Dit is ons op het lijf geschreven, want hier loopt de vakman warm voor. In onze moderne werkplaats verwerken we de materialen tot kunstwerken. Precies zoals dit in de plannen opgenomen is.

Nadat alle elementen zijn voorbereid gaan we bij u op locatie aan de slag. Tot in de details zorgen we voor de juiste plaatsing en perfecte afwerking. Want onze naam doen we eer aan. De garantie voor de mooiste meubelen en dito realisatie.

Een woord van onze vakmannen

Hoge standaard, de mooiste materialen en maatwerk. Dat maakt de keukens van Q-Interior bijzonder. De klantervaring tijdens de realisatie vormt onze passie.

Alle maatwerkinterieurs zijn uniek. Ontwerp, materiaalkeuze, planning en verfijnde afwerking bepalen het eindresultaat. Vakmanschap pur sang.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kunnen wij u helpen bij uw interieurproject?

Neem contact op met
Lean Simons.

T 06 31 68 40 21
Zullen we kennismaken?

Graag bouwen wij met de beste materialen aan het interieur van uw dromen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Informatie aanvragen