BG

Vakmannen met oog voor detail. Dat is maatwerk in het kwadraat.

Lees meer
Barstoelen aan de keukenbar op maat
Q-Interior is specialist in het realiseren van maatwerk interieurs. Prachtige interieurs met maatwerk kastenwanden, complete keukens en andere meubelen die op maat en uit het beste hout vervaardigd worden. Hierbij baseren wij ons op uw wensen en ideeën, of we bouwen precies het plaatje dat door de (interieur)architect uitgewerkt is. Door het ontwerp samen te brengen met de beste materialen en ons vakmanschap ontstaan er gegarandeerd de mooiste totaalplaatjes .

Keukens, kastenwanden en interieurwerk

Ons specialisme omvat het maatwerk-binneninterieur. Keukens, kastenwanden en interieurwerk op maat. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Graag maken we in een vrijblijvend gesprek nader kennis. Met het ontwerp als basis werken we de plannen transparant en nauwkeurig uit. Wij zien ernaar uit.

Totaalinterieurs
Persoonlijke intakegesprek

Een persoonlijke kennismaking waarderen we. Meestal is dit het begin van een project. We vinden het vooral belangrijk dat het gevoel goed is. Een persoonlijke klik, waarbij we uw wensen kunnen overbrengen naar een ontwerp.

Oriëntatiefase

Oriënteren begint bij u thuis! U hebt vast al nagedacht over stijl. Vast ook al een lijstje met wensen. Zullen we samen kijken of we onze ervaringen kunnen laten samensmelten met uw ideeën of het ontwerp wat al gemaakt is?

Bouwplan

Op basis van het ontwerp van uw (interieur)architect of met uw wensen werken we een nauwkeurige offerte en aanpak uit.

Realisatie

We gaan aan de slag! Met de mooiste materialen, de beste gereedschappen en een schat aan ervaring zetten we het ontwerp om in praktijk. De voorbereiding in onze werkplaats; de praktijk bij u thuis.

Zullen we kennismaken?

Graag bouwen wij met de beste materialen aan het interieur van uw dromen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Informatie aanvragen