BG

Interieurbouw voor particulieren

Q-Interior is een interieurbouwer. We realiseren en monteren. Van keuken tot maatwerkinterieur. Dat is heel breed. Van kastenwand tot douchemeubel en veel meer dan dat.

Juist omdat alle producten die we maken maatwerk zijn, vinden we het belangrijk dat we juist uw wensen vertolken. Daarom vinden we de persoonlijke samenwerking zo belangrijk. Van de eerste kennismaking tot de oplevering.

Bottom

De mooiste interieurontwerpen vertalen we graag naar de praktijk. De verwerking van de gekozen materialen bevestigt de keuze en het ontwerp. Q-Interior vervaardigt die interieurontwerpen in de praktijk.

Particulier Opdrachtgever Q-Interior

Een persoonlijke kennismaking waarderen we. Meestal is dit het begin van een project. We vinden het vooral belangrijk dat het gevoel goed is. Een persoonlijke klik, waarbij we uw wensen in kaart kunnen brengen of de voorbereidingen kunnen nemen om uw ontwerp te verwezenlijken.

Voordat we aan de slag zorgen we voor een heldere prijsopgave. Zo’n kostenplaatje hoort er nu eenmaal bij. Vanuit het gemaakte ontwerp ontvangt u van ons een concrete offerte, waarin we een opsomming maken van alle elementen die het project bevat en de complete montage en oplevering van het geheel.

Is de offerte akkoord en het plan helder? Dan is het tijd om nieuwe stappen te maken. We nemen het ontwerp graag nog even door om de laatste puntjes op de i te zetten en stemmen de planning af. Ondertussen bereiden we de productie voor en bestellen de benodigde materialen. Daarnaast maken we tijd vrij om de keuken of kasten nauwkeurig in te meten. Want een maatwerk keuken vraagt om nauwkeurigheid tot op de millimeter.

Van een plan op papier naar de praktijk. Met gevoel voor verfijnde techniek gaan we zagen, schaven en schuren. Dit is ons op het lijf geschreven, want hier loopt de vakman warm voor. In onze moderne werkplaats verwerken we de materialen tot kunstwerken. Precies zoals dit in de plannen opgenomen is. Na de nodige voorbereidingen zorgen we dat het maatwerk interieur nauwkeurig gemonteerd wordt op locatie.

Een woord van onze vakmannen

Hoge standaard, de mooiste materialen en maatwerk. Dat maakt de keukens van Q-Interior bijzonder. De klantervaring tijdens de realisatie vormt onze passie.

Alle maatwerkinterieurs zijn uniek. Ontwerp, materiaalkeuze, planning en verfijnde afwerking bepalen het eindresultaat. Vakmanschap pur sang.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kunnen wij u helpen bij uw interieurproject?

Neem contact op met
Lean Simons.

T 06 31 68 40 21
Zullen we kennismaken?

Graag bouwen wij met de beste materialen aan het interieur van uw dromen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Informatie aanvragen