BG

Complete interieurbouw

Interieurbouw komen we tegen in allerlei vormen. Keukens, natuurlijk! En wat te denken van stijlvolle kastenwanden? Een haard, geïntegreerd in een prachtige wand. Interieurwerk in allerlei soorten en maten. De vakmannen van Q-Interior zijn specialisten. Interieurbouwers met gevoel voor ambacht en design. Materialen komen op de juiste manier naar voren. Excentriek en opvallend. Of juist strak en minimalistisch. Laat uw ontwerp verwezenlijken door Q-Interior. Afgewerkt tot in het kleinste detail. 

Bottom

keukens

De keuken is de centrale plek in elke woning. Daar waar smaak, beleving en gezelligheid samenkomen. Een plek waar u zich thuis voelt. Q-Interior neemt u graag mee in de mogelijkheden. Van materiaalkeuze tot realisatie. Materialen en systemen worden precies op elkaar afgestemd. Zodat functionaliteit en design hand in hand gaan.

Kastenwanden

Een maatwerkkastenwand is een uiting van klasse. Vaak een toonaangevend element in uw woning. Q-Interior realiseert kastenwanden in allerlei vormen, maten en stijlen. Veelal in combinatie met functionele elementen. Denk aan een haard, een doorkijk of juist een divider. Vanuit uw wensen of ontwerp  ontstaan de mooiste creaties.

Interieurwerk

Uw interieur is al snel een vertolking van stijl. Klassiek, landelijk of juist strak en modern. Q-Interior  realiseert de meest uiteenlopende interieurprojecten. Altijd precies op maat. Zodat we samen precies die stijl realiseren die u voor ogen hebt.

Zullen we kennismaken?

Graag bouwen wij met de beste materialen aan het interieur van uw dromen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Informatie aanvragen