BG

Kastenwanden

Kastenwanden kennen we in alle vormen en maten. Heel praktisch in bijvoorbeeld keuken of bijkeuken. Al dan niet voorzien van apparatuur. Maar denk ook aan kastenwanden in de woonkamer of slaapkamer. Of wat te denken van een stijlvolle boekenkast, of een open kast als vast interieurelement? Q-Interior vervaardigt maatwerkkastenwanden, precies naar uw wensen. Zodat stijl, kwaliteit en klasse samensmelten in uw interieur.

Bottom

Een goede voorbereiding voor het oriënteren op een kastenwand is het halve werk. De verhouding ligt waarschijnlijk zelfs nog iets anders; het belang van oriëntatiefase onderstrepen we graag. Juist in deze fase nemen we alle tijd voor uw ideeën, wensen en vragen. Elk ontwerp start namelijk met goed luisteren.

Dat is misschien wel een van de meest kenmerkende eigenschappen van Q-Interior. Luisteren! Want op basis van uw wensen, ideeën en vraagstellingen creëren wij de meest persoonlijke interieurs.

Q-Interior realiseert kastenwanden die uw stijl vertolken. Functioneel, praktisch en stijlvol. Precies zoals u het bedoelt.

Na één of meerdere gesprekken gaan wij aan de slag. Meestal maken we de eerste schetsen tijdens de oriëntatiegesprekken. Vervolgens trekken wij ons even terug.

We nemen de tijd om een ontwerp als concept uit te werken. Vorm, materiaalkeuze en de praktische elementen denken we uit.

Het resultaat is een presentatie die aansluit bij uw beeldvorming. Want als wij doen waar we goed in zijn, krijgt u een ontwerp dat uw idee, schets of aanvraag vertolkt.

Bij elk interieur hoort een kostprijs. Uiteraard. We houden van transparantie. Dat voorkomt discussies over duur of goedkoop; goed of niet goed.

Vanuit het ontwerp ontvangt u van ons een concrete offerte, waarin we de elementen noemen die van toepassing zijn. Praktisch altijd uitgesplitst in ontwerp, materialen en realisatie.

En natuurlijk de gewenste randzaken. Zo ontstaat er al snel een lijst van prijzen. Transparant, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Of anders gezegd: kwaliteit in theorie en praktijk. Kwaliteit met een Q.

 

Het moment dat concept en calculatie bij elkaar komen. In een persoonlijk gesprek stemmen we af of ontwerp, materiaalkeuze en calculatie in elkaar passen. Een moment om keuzes te maken.

In de praktijk zien we dat dit het moment is dat verfijning in het ontwerp plaatsvindt. Het conceptontwerp is veel bekeken en overwogen. Dat geeft altijd weer nieuwe vragen of ideeën. Samen verwerken we alle input tot een definitief ontwerp. Na uw akkoord wacht ons de volgende stap. Want voordat we gaan bouwen, werken we de tekening uit. De technische details worden uitgedacht, zodat we uw kastenwand kunnen voorbereiden en materialen kunnen inkopen. Alles tot op de millimeter nauwkeurig.

Van de theorie naar de praktijk. Met gevoel voor verfijnde techniek gaan we zagen, schaven en schuren. Dit is ons op het lijf geschreven, want hier loopt de vakman warm voor. In onze moderne werkplaats verwerken we de materialen tot kunstwerken. Precies zoals we samen uitgedacht hadden.

Nadat alle elementen zijn voorbereid en zodra eventuele accessoires aanwezig zijn, gaan we bij u op locatie aan de slag. Tot in de details zorgen we voor de juiste plaatsing en perfecte afwerking. Want onze naam doen we eer aan: Quality Interior. De garantie voor het beste ontwerp van een kastenwand en dito realisatie.

Een woord van onze vakmannen

Hoge standaard, de mooiste materialen en maatwerk. Dat maakt de keukens van Q-Interior bijzonder. De klantervaring tijdens de realisatie vormt onze passie.

Alle maatwerkinterieurs zijn uniek. Ontwerp, materiaalkeuze, planning en verfijnde afwerking bepalen het eindresultaat. Vakmanschap pur sang.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kunnen wij u helpen bij uw interieurproject?

Neem contact op met
Lean Simons.

T 06 31 68 40 21
Zullen we kennismaken?

Graag bouwen wij met de beste materialen aan het interieur van uw dromen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Informatie aanvragen